Filtry Do Sprzętu Ciężkiego i Przemysłu

O nas

Zajmujemy się produkcją Filtrów do Sprzętu Ciężkiego i Przemysłu od 1980 roku. Nasza główna produkcja to filtry hydrauliczne.

Stosujemy sprawdzone technologie produkcji. Priorytetem jest dla nas zawsze najwyższa jakość wykonania i zadowolenie klienta.

Misją firmy jest dostarczać Filtry do Sprzętu Ciężkiego w najwyższej jakości, w jak najkrótszym czasie i po przystępnej cenie.

Naszymi głównymi odbiorcami są firmy, które charakteryzuje:

• produkcja pojazdów, maszyn i urządzeń
  • naprawa i obsługa pojazdów, maszyn i urządzeń
  • sprzedaż części zamiennych i materiałów eksploatacyjnych do pojazdów, maszyn i urządzeń
  • produkcja części zamiennych i materiałów eksploatacyjnych do pojazdów, maszyn i urządzeń
  • użytkowanie pojazdów, maszyn i urządzeń

Wielkość naszej firmy i profil produkcji idealnie nadaje się do produkcji mało i średnioseryjnej. Podejmujemy się realizacji wielu nietypowych zadań.

Naszym odbiorcom staramy się zapewnić kompleksowe zaopatrzenie w filtry z naszej produkcji.

Gwarancja

GWARANCJA BEZPIECZEŃSTWA

Gwarantujemy pokrycie kosztów napraw wszelkich pojazdów, maszyn i urządzeń do kwoty 100000 zł za ewentualne szkody spowodowane przez Filtry naszej produkcji. Tym samym chcemy Cię zapewnić, że produkujemy tylko prawidłowo działające Filtry i dlatego bez obaw dajemy tak niecodzienną Gwarancję Bezpieczeństwa.

Katalog + Newsletter

Katalog ze zdjęciami filtrów oraz powiadomienia emailem o najlepszych ofertach w przyszłości...

Zapisz się i pobierz za darmo

© WWF Filtry | Tel 62-731·63·66 | Email info@wwf.com.pl | Fax 62-7316411 | pn-pt 08-16 | Artykuły | Polityka Prywatności