Filtry Do Sprzętu Ciężkiego i Przemysłu

Polityka Prywatności

(Privacy Policy - read the text in English here.)

Wytwórnia Wkładów Filtracyjnych (dalej: WWF) zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego klienta WWF i użytkownika tego serwisu internetowego (dalej: serwisu), obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na tej stronie.

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: WWF nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych, ani adresowych swoich klientów i użytkowników serwisu.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisu, nie korzystać z dostępnych bezpłatnie produktów i usług oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przez WWF.

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwisu lub z innego kanału komunikacyjnego możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres email lub sam adres email. W przypadku zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do poprawnego wykonania działania. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Subskrypcja bezpłatnych publikacji

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych publikacji dystrybuowanych przez WWF wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu email lub samego adresu email. Pola te są obowiązkowe.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy adresowej (emailingowej). Adres email jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu użytkownikowi wybraną przez niego publikację. Imię pozwala WWF zwracać się do użytkownika po imieniu.

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie przez serwis lub epocztę (email) usług i produktów oferowanych przez WWF wymaga podania pełniejszych danych adresowych.

Niezapowiedziane Wiadomości

WWF zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości WWF rozumie: informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisu oraz produktów i usług (np. zmiany, promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze, materiały edukacyjne i informacyjne, itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka została opłacona przez klientów WWF.

Podmioty zlecające komercyjne emailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na liście adresowej WWF.

Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.

W przypadku pytań proszę pisać.

Wyłączenie Odpowiedzialności

WWF nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy przez podmioty zewnętrzne. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze. Wprawdzie przykładamy sporą wagę do tego, aby reklamodawcy, którzy publikują swoje reklamy byli wiarygodni, ale nie możemy odpowiadać za ich czyny.

© WWF Filtry | Tel 62-731·63·66 | Email info@wwf.com.pl | Fax 62-7316411 | pn-pt 08-16 | Artykuły | Polityka Prywatności