Producent Filtrów Do Sprzętu Ciężkiego

Reklama u nas

Mamy własną listę ok. 7 tys. adresów email klientów i osób zainteresowanych naszymi filtrami z branż: hydraulika siłowa i sprzęt ciężki, czyli pojazdy i maszyny: budowlane, drogowe, transportowe, rolnicze, przemysłowe, kolejowe i wodne. Lista powstała na nasze potrzeby reklamowe.

Potencjał naszej listy jest znacznie większy, niż nasze potrzeby i dlatego możemy reklamować także Twoje produkty lub usługi, jeżeli tylko są one uzupełniające i nie konkurują z naszymi.

Nasza lista adresowa:

• jest najpewniej największą, legalną i dostępną listą adresów email z tych branż w Polsce,

• zapewni Ci natychmiastowe dotarcie do osób decyzyjnych,

• dobrze konwertuje dzięki utrzymywaniu bliskich relacji.

Dlatego proponujemy Ci emailing komercyjny (płatność z góry) lub emailing polecający (płatność prowizyjna, za efekt).

W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt. Jeżeli nie otrzymasz odpowiedzi w przeciągu 3 dni, to najpewniej email do nas nie dotarł. Wtedy spróbuj jeszcze raz.

Gwarancja

GWARANCJA BEZPIECZEŃSTWA

Gwarantujemy pokrycie kosztów napraw wszelkich pojazdów, maszyn i urządzeń do kwoty 100000 zł za ewentualne szkody spowodowane przez Filtry naszej produkcji. Tym samym chcemy Cię zapewnić, że produkujemy tylko prawidłowo działające Filtry i dlatego bez obaw dajemy tak niecodzienną Gwarancję Bezpieczeństwa.

Katalog + Newsletter

Katalog ze zdjęciami filtrów oraz powiadomienia emailem o najlepszych ofertach w przyszłości...

Zapisz się i pobierz za darmo