Producent Filtrów Do Sprzętu Ciężkiego

Rozwiązania

Produkcja programowa

Zapoznaj się z naszym profilem produkcji i katalogiem lub skontaktuj się z nami, żeby dowiedzieć się, czy posiadamy interesujące Cię pozycje, których wyprodukowaliśmy już 5422, w tym 70% to Filtry Hydrauliczne.

Produkcja na zamówienie

Jeżeli nie posiadamy w seryjnej produkcji pozycji, którymi jesteś zainteresowany, to najprawdopodobniej będziemy mogli je wykonać na zamówienie.

Musisz jednak najpierw zdobyć niezbędne dane techniczne, takie jak wymiary, szczegóły konstrukcji i/lub jego zastosowanie lub oznaczenie. Dobrym rozwiązaniem jest wykonanie odręcznego rysunku technicznego lub zdjęcia i przesłanie go nam. Możesz również dostarczyć nam rysunek techniczny lub wzór - może być zużyty lub częściowo uszkodzony.

Pozostałe dane przekażesz naszym konsultantom podczas rozmowy. W kilka chwil dowiesz się o możliwościach produkcyjnych, cenie, dostawie, itp. Takie zapytanie oczywiście nie jest zobowiązujące. Sam ocenisz, czy przedstawione warunki handlowe są dla Ciebie do przyjęcia.

Regeneracja na zamówienie

Jeżeli nie będziemy mogli wykonać Filtra wg Twoich wymagań, to jest niemal pewne, że możliwa będzie jego regeneracja. Ta usługa polega na jego rozebraniu, usunięciu zużytego materiału filtracyjnego i zastąpieniu go nowym oraz ponowne złożenie. Elementy konstrukcyjne zostają ponownie wykorzystane.

Dostawa od innego producenta

Gdy żadna z powyższych opcji nie będzie możliwa do zrealizowania, to korzystając z naszych kontaktów z innymi producentami i importerami, będziemy mogli zaproponować z ich asortymentu niemal każdy Filtr dostępny na rynku (razem ponad 20 000 pozycji).

Ile to potrwa?

Jeżeli szukany typ jest w magazynie, to wyślemy niezwłocznie. Produkcja lub regeneracja na zamówienie zajmuje nam najczęściej od 1 godziny do 2 dni i nic ekstra nie kosztuje. Działamy błyskawicznie i używamy tylko najlepszych materiałów filtracyjnych.

Uwaga! W czasie trwania promocji czas realizacji zamówień może ulec wydłużeniu. Za ewentualne utrudnienia przepraszamy.

Gwarancja

GWARANCJA BEZPIECZEŃSTWA

Gwarantujemy pokrycie kosztów napraw wszelkich pojazdów, maszyn i urządzeń do kwoty 100000 zł za ewentualne szkody spowodowane przez Filtry naszej produkcji. Tym samym chcemy Cię zapewnić, że produkujemy tylko prawidłowo działające Filtry i dlatego bez obaw dajemy tak niecodzienną Gwarancję Bezpieczeństwa.

Katalog + Newsletter

Katalog ze zdjęciami filtrów oraz powiadomienia emailem o najlepszych ofertach w przyszłości...

Zapisz się i pobierz za darmo